donderdag 2 mei 2013

Vuur spugen

Nee, we hadden geen ruzie. Vuur spuwen, dat deed de Etna afgelopen zaterdag.. Dus toen wij vandaag met een groep 2 Engelsen, 2 Duitsers 2 Zwitsers en wij met een vierwieldrive (met gids) een rondje Etna deden zagen we de verse lavastromen. Een fascinerende ervaring. De auto reed tot 1760 mr, hoger wordt afgeraden omdat er veel aktiviteit is. Over kleine paadjes, tussen het jonge groen. Soms beangstigend zwarte velden , dan weer een bloeiende appelboomgaard. En een zeer uitgebreide lunch..zo is 1x eten genoeg.En terug door de boomgaarden vol sinaasappelen, en allerlei andere citrusvruchten.
Gister wilde ik hier weg, nu wil ik terug... Al die bloemen, al die vruchtbare aarde. Zijn waar het binnenste van de aarde buitenkomt.
Morgen nog van die lekkere rode wijn (als het vuur van de Etna) kopen voor Zweden, wat schapenkaas, dan toch weg.. Terug, in een heel rustig tempo, naar Eindhoven. Nu kijken of de foto,s mee willen. Gister mislukte dat. Ach, je eigen foto,s terug zien is toch leuker dan foto,s van anderen zien..






Location:Catania,Italië