woensdag 29 mei 2013

Verzamelen

De gang komt weer vol. In alle kamers staan al doosjes en tasjes klaar. Aan het eind van de dag is de auto klaar en morgen kunnen we de eerste dingen weer inpakken. De kaarten en camping boekjes uit het Zuiden zijn er uit, de Noord Europa boeken en kaarten gaan er in. De Tom Tom is een goed hulpmiddel, maar kaarten toch onontbeerlijk. Hoewel... voor de weg naar Huaröd en daarna naar Råda hebben we echt geen kaart nodig. Het was fijn nog even hier te zijn.
Plannen voor de komende dagen: morgen nog wat bezoekjes en rest van de boodschappen, vrijdag poetsen en inpakken , zaterdag op tijd de deur uit. We maken een klein ommetje over Heino, overnachten ergens tussen Bremen en Hamburg. Zondag steken we over, zijn een paar dagen in Zuid Zweden, en hopen woensdag thuis te zijn. Als alles verloopt zoals we nu denken zijn we half september weer in Eindhoven.
De reis naar Italië ligt nog vers in het geheugen, in Zweden gaan we foto,s sorteren. Maar vooral ook zien of de blaadjes aan de bomen zitten, de seringen knoppen hebben, de lupines weer opkomen, en of huis en bezit de winter weer goed doorstaan hebben. Daar thuis komen is toch altijd spannender dan thuis komen in Eindhoven.













Location:Elzentlaan,Eindhoven,Nederland