zaterdag 11 mei 2013

Een beetje dwalen

Geen plannen voor vandaag. Het heeft weer gegoten vannacht, dus eerst dweilen in de auto. Verkeerde raampje stond weer eens open..
Om kwart voor 9 worden we wakker..droog natuurlijk. En ondanks geteut halen we de bus van half 11. Kunnen we gratis met ons bootkaartje gebruik van maken. Zo verdienen we heel wat bij deze vakantie.
Ook de musea zijn gratis voor 65 +, als je je i.d.kaart laat zien. Zullen we ook hier weer rijk worden? Maar nee, als we uiteindelijk in de stad zijn,en keurig met de Vaporetto uitgestapt zijn , (dus uitzoeken welke halte, waar overstappen) zien we een leuk bruggetje, en voor we er erg in hebben is het museum plan weer in duigen gevallen voor een op dat moment leukere activiteit. Overal tussen de bebouwing duiken ook hier groene plekjes op.
Zo vliegen de uren voorbij. De kerk die we willen zien is tussen de middag dicht. Hadden we kunnen weten na al die weken Italië..
Het is inmiddels zonnig geworden. We missen de bus, dus drinken we bij de Rialto brug nog maar een glaasje wijn voor we naar de camping gaan.









Location:Via Moranzani,Venetië,Italië