woensdag 26 april 2017

Oei oei oei, wat druk hier..

Om weer wat internet te hebben zijn we hier aangekomen. Een prima camping, met veel comfort. Zelfs het zwembad is open voor alle , met name, Nederlandse vakantiegangers. 
Maar ja..al is er niet veel op aan te merken, het is ook saai... 
De regen is vannacht gevallen. Toen de weergoden zagen dat wij ons bed eindelijk eens uit wilden besloten ze dat het genoeg was, we ontbeten en drinken dus koffie in een matig zonnetje . Maar naar het dorpje lopen wagen we niet.:donkere wolken pakken zich alweer samen.
Na onze dwaalpartij. Tussende wijngebieden in  het Rhônedal waarbij we op een verrassend grote sluis stuiten( met ook nog een vissentrap en een electriciteitscentrale) 
via Pont St.Esprit komen we 
Op de Gorges 'd Ardeche uit. 
Mooie weg, maar  onze navigatie  wilde als maar dat we een andere weg op zouden zoeken, we zouden veel sneller hier kunnen zijn. 
Maar we hebben hem gestraft... uit met dat ding! 
De weg is mooi
Druk, hier in de Ardèche...hoe zal het er hier uitzien in het hoogseizoen? Gelukkig is het nog net zo mooi als 40 jaar geleden. Verrassing.. 3 gemzen springen de  weg op en vluchten zodra ze ons zien... internet foto dus.
 Voor we bij de camping  in Vallon Pont 'd Ardèche zijn(het is inmiddels bijna 6 uur en we hebben 100 km gereden... ) boodschappen bij de Lidl, onze hofleverancier gedaan 
Vandaag blijven we dus rustig hier zitten. .