donderdag 23 juni 2016

Wachten op iets wat niet gebeurt........

Nee..wij houden niet van massatoerisme.... Maar gister zou je dat niet zeggen.. Het was zoals bij Eindhoven Glow... Je weet dat het er is..dat het aardig is. Maar ook dat er te veel mensen zijn.  En toch ga je erheen. Boos dat je zo stom was het te doen, maar je weet dat als je het niet doet krijg je er toch spijt van.. Zo was het gister..we zouden niet naar de Noordkaap gaan.. €60,- is een hoop geld. En ook heel druk.. Nee.. Dat zouden we persé niet doen. MAAR JA..soms is het leven sterker dan principes.. Dus wij naar het plateau. Gewoon betaald. Het stond lekker vol, maar er was nog net een stukje grond over voor ons..
De weersverwachting voor laat op de avond was slecht..koud ..storm en regen. Als het om om 10 uur 
Even droog is gaan we toch even kijken. 

Brr..koud. Naar ons warme holletje... En dan , rond kwart over 11 gebeurt het .. Een massa bussen doemen op uit het niets en spugen hun passagiers uit en er stonden  al zoveel bussen.. Het hele terrein komt vol uit alle windstreken.  Soms mogen de passagiers  los, maar meestal moeten ze bij elkaar blijven in hun zomerjacks. Het is gaan regenen , maar rond kwart voor 12 stromen ook alle campers leeg.. Brrr..koud, naar binnen dus. Maar ook buiten is het druk..

En om12 uur? Verkondigen de engelen hun blijde boodschap , klinken de bazuinen, zingen we het Noorse volkslied? Aplaudiseren we samen? Nee..niks van dit al.. Het werd niet de Ipad 8, maaar een Nokia 1995. 
 De zon ging verscholen achter de wolken, maar niet onder. En dat is hier al een maand zo en zal ook de komende maand niet gebeuren. 


Wat wel gebeurt is al die mensen die terug gaan naar de bussen. Sommigen moesten om 12 uur in de bus zijn. Daar had iedereen medelij mee. Om half 1 is het bijna leeg... 
En de zon ging inderdaad niet onder en het bleef licht...
en wij spijt? Nee.. Helemaal niet... De verjaardag van Sanne was een prachtige dag.
En vanavond zal het weer zo gaan.