zondag 4 januari 2015

Opruimen

Nee.. Het is hier niet zo,n puinhoop als bij één van onze kleindochters . Ze schreef dat het leek of er een bom ontploft was. Maar na bijna 2 uur was het weer netjes.. Toch wel grappig om zo op de hoogte te blijven!


Hier is er minder troep, maar er moeten weer zaken worden ingepakt.We gaan pas overmorgen weg, maar we spreiden de klussen liever. Dus alvast een beetje rekenen.. Wat hebben we morgen nog nodig. Restjes koffie en thee laten we hier niet staan. Het zal mei worden voor we terug zijn en zo lang wil


de koffie hier niet ongebruikt liggen. Opruimen dus. En de laatste mensen die even gedag komen zeggen . Even bij Pieter en Renka langs want Pieter is gevallen bij het schaatsen,het ijs hier op het meer is tenslotte niet zo mooi als op de ijsbaan in Amsterdam.
Pieter loopt achter een stoel. Niet nodig want we hebben hier krukken, een rollator, zelfs een scootmobieltje in de voorraad. Voor binnen dan, want buiten is het spiegelglad. Maar arnicazalf doet ook wonderen..
Alle huisjes bewoners zijn vertrokken gister en vanmorgen vroeg. We zijn dus weer alleen. En genieten nog even van de rust.



Location:Hagfors,Zweden