zaterdag 21 september 2013

The Minster


We zijn in York... De ochtend begon aardig... Een mooi stuk door de Yorkshire Dales is de planning.Het is een mooi gebied. Vol leuke kleine campings. Heel veel wandelaars.. Van dat soort met corduroy kuit broeken, geruite sokken en een pet. Het zijn er wel veel... Ze lopen in de mist, die hebben wij trouwens ook..jammer, het is hier echt mooi.
Ok hier slaan we de kleine musea over...als we een stoomtreintje zien en even het perron op willen moeten we betalen. Dan maar een foto over het hek...
We rijden verder, uiteindelijk wilden we naar York. Om half 3 hebben we een camping.. Nog één plek.... Om 3 uur zitten we in de bus. En in York begrijpen we waarom de camping zo druk zijn... Wat is het hier druk. We letten goed op waar we lopen, want het kaartje ligt natuurlijk in de auto. En waar gaat de bus terug? Uiteindelijk komt alles goed. En wie komen we tegen in die mensen massa? Hanneke... Jaren geleden toen ook zij nog in Eindhoven woonde kwamen we elkaar in het uitgebreide natuurgebied Glaskogen tegen...Hanneke weet te vertellen dat de beiaardier die we net hoorden een Nederlander is: Arie Abbenes.. Wat kan de wereld toch klein zijn. Morgen wat muziek( de bijpassende kerkdienst nemen we op de koop toe)













Location:Malton Road,,Verenigd Koninkrijk