zondag 10 februari 2013

Een wandeling om het huis.

Het is een prachtige dag. De wind is bijna weg, ondanks het feit dat het weer 9 graden vriest voelt het een stuk aangenamer . Het sneeuwt een beetje, er is een half uurtje zon in de namiddag. Jammer dat de wind alle sneeuw van de bomen wegblies.. Het is nog mooi, maar wel minder mooi dan de eerste dagen. We maken een wandelingetje naar de camping...de sneeuw is platgereden, maar loopt lekker. In de mulle sneeuw waag ik me niet, jammer, want wegzakken in die zachte massa is een heerlijk gevoel.
De camping stroomt leeg, ook in de huisjes vertrekken veel mensen. Nu zien we ze voor het eerst..alleen maar mannen.. Er wordt druk gepoetst, maar niet door de tijdelijke bewoners, die laten een hoop troep na.. De vuilnisbak hebben ze zeker niet gezien...We drinken even koffie op de camping, die gaat morgen weer dicht tot mei....
Vandaag ook uitzending gemist gekeken..gaat redelijk..morgen even kijken hoeveel internet het gekost heeft.Af en toe valt het internet even uit. Dat blijft hier toch behelpen. Wat een verschil met Eindhoven waar je er nooit over nadenkt of het er is en hoeveel je nog hebt..




.