maandag 19 augustus 2019

RUST


Om toch een beetje op de hoogte te blijven: af en toe een berichtje

We ondernemen niet zoveel op dit moment. We genieten  van de rust . 
De drukte op de Duitse wegen in het afgelopen weekend liet het al zien..de meeste Scandinavië gangers zijn weer in Nederland en Duitsland, de Zweedse en Noorse  vakantie gangers weer op school en aan het werk.
De camping is per dag leger, ook zijn er nog maar een paar huisjes verhuurd.
Maar op de Rådadtrand rastplats is het een drukte van belang.. De elanden pizza is een aanrader..het laatste restjevegetarische  pizza gaat in een doos mee naar huis.



Vooral op de weg is het rustiger... deze week even op bezoek bij de Tonnie’s.Die missen we in de Rådastrand rustplasts! . Op  de terug weg kwamen we 4 auto’s tegen. Het is toch meer dan 25 km...
Al gebeurde het 20 jaar geleden als je op een zondagmorgen naar Karlstad( 90 km) ook... 



Af en toe een uitje... een concertje in Munkfors



  Daniel Beskow has after his debut concert in Copenhagen 2012 established himself as one of Scandinavia’s most interesting and exciting concert pianists. He shows great promise and has already toured extensively in Scandinavia as a soloist and chamber musician with concerts in the Grieg Hall, Troldhaugen, Bergen, Berwald Hall, Stockholm, Tivoli Concert Hall, Copenhagen and chamber music festivals in Denmark, Sweden and Germany. Soloist with several orchestras in Mozart’s Piano Concert no. 13 in C Major KV 415 and Grieg’s Piano Concerto in A minor.
Was mooi..vond martin ook van die zanger... van mij had ie z'n mond mogen houden... ik hou niet zo van dat soort gezang..


We vieren ons eigen kleine feestje...de champagne van Mirjam en Koos gaat vandaag op. Die kregen ze kado toen ze begin juni  ze hun kipcaravan gingen halen en wij  hebben die toen maar gelijk geconfiskeerd. 






De voorlopige planning? 

🇸🇪we  verlaten Zweden  rond 14 september. Dat duurt dus nog EEN MAAND!
We hebben de boot besteld.🇮🇸
23 september varen vanaf het puntje nam Noorwegen, Kristiansand 
naar Denemarken 🇩🇰, en zijn dan rond 27-28 september weer in Eindhoven. 
Dan nog even naar Zeeland, Tilburg en dan is de zomer echt voorbij.

Maar... zover is het voorlopig nog niet... af en toe hoor je ook de komende weken nog wel van ons..