donderdag 28 februari 2019

ThuisDe leukste vreselijkste avond van het jaar ligt denk ik al achter ons.Dit hotelarrangement  was ontzettend voordelig..alles  was  goed geregeld..eten en drinken in overvloed.. schoon, gastvrij, behulpzaam . Een mooie kamer met uitzicht op de Moezel en ook nog het beste februariweer ooit..
Soms gaat de organisatie nog verder... de dagen moet je jezelf maar bezighouden. Maar de avonden waren dit jaar goed georganiseerd.Voor elk wat wils, behalve voor ons.... ze doen het ook nooit goed..... De slotavond was het helemaal super. 
Natuurlijk kwamen we weer laat... eerst rustig koffie, dan naar de lounge. Een laatste wijntje, voor Martin nog een bitterballetje, een frikandelletje, zoals elke avond staan er ook schaaltjes chips of zoiets op tafel. 
 
 Ontvangst met warme lunch of koffie met gebak 
 4 x Overnachting met uitgebreid "Enjoy" ontbijtbuffet
 4 x Warme lunch of lunchpakket
 4 x Uitstekend 3-gangen keuze menu/buffet
 NIEUW : Koffiecorner koffie en thee gehele dag GRATIS
 Dagelijks alle drankjes van 17:00 t/m 24:00 GRATIS
 bieren,wijnen,fris- en vruchtendranken,jenevers en apfelkorn
 Kortingskaartjes Boottocht over de Moezel (Mei-Oktober)
 Iedere avond vertier en entertainment
 o.a live muziek, dorpswandeling en quizavond
 Hierbij wordt regelmatig een bittergarnituur geserveerd
 GRATIS gebruik versnellings fietsen en alle andere faciliteiten
 GRATIS div. auto-, fiets en wandelroutes en een lunchpakket
 GRATIS bus en treinvervoer in de gehele regio 
Dansen. Met livemuziek.. .. de eigenaar prees zich gelukkig elke week weer dezelfde super muzikant te hebben gearrangeerd. 
Als we voor de deur staan horen we het al.... één en al gezelligheid..harde meezingers...als we de deur open doen zoeken we gauw een stoel. De discolampen hebben de betoverenste kleuren... het noorderlicht is er niks bij... 
de geluidsinstallatie zou in de St. Pieter nog te veel volume hebben...

De Belgen hebben elkaar gevonden, zingen mee..handen in de lucht.. ze zijn zien er zielsgelukkig en blij uit.
Van die leukste avond hebben we geen foto's helaas.... 
het stel aardige Brabanders zijn veranderd in carnavals gangers... het stel saaie Twentenaren danst.. nou ja..het lijkt er op..
De leraar Engels, die zo aardig vertelt over z'n Vwo leerlingen kijkt het even aan, zingt soms aarzelend mee.. het lijkt op de schoolreisjes? 
De praatgrage mevrouw van de Veluwe probeert weer haar verhaal te vertellen.. helaas..niemand verstaat het. De fanatieke camperaars, die ons allemaal probeerden te overtuigen van hun ondernemingszin zitten er verslagen bij... kunnen ze niet laten zien hoe avontuurlijk zíj vakantie houden...
De man die z'n leven lang in ontwikkelingslanden universiteiten begeleidde steekt z'n duim naar ons op als het lied: tulpen uit Amsterdam in het Duits klinkt en uit volle borst wordt meegezongen, de belastingman is het meest duidelijk.... hij zit onthutsten verbijsterd, stil en zwijgend te kijken wat er hiér nou allemaal gebeurt... 

We hebben ontzettend veel lol..delen prijzen uit voor wie vanavond het leukst is... misschien toch die belastingmeneer.. 

We ontsnappen voor de tweede ronde begint... 

Het is koud en mistig als we de volgende ochtend  vertrekken..


Het wordt opnieuw een prachtige dag..koffie in het zonnetje , de stad in. We zijn nog nooit in Koblenz geweest, dus rijden we langs de Moezel naar de Rijn en gaan de stad even in.En onze broodjes eten we op een bankje op een parkeerplaats.. , dan echt op huis aanDe koffer is uitgepakt, de wasautomaat draait ,boodschappen zijn in huis..


Het was echt een heerlijk weekje... 
Het weer wordt weer wat normaler, we wachten dus rustig de volgende periode af. 
Over een week of 6 vertrekken we weer...