maandag 16 april 2018

Zon!

Voor de duidelijkheid ...

Echte fans van PSV zijn we natuurlijk..ik zeker. Wist je toch wel..... .het leukst zijn de files die langs de flat rijden als er een wedstrijd is..( nou ja..Toch maar opheffen)

En ..gister hebben we goed geslapen.. er waren ook geen 100.000 mensen maar maar 65.000 mensen....en ze zijn rustig naar huis gegaan...  

Vandaag de eerste  kampeerdag van 2018. 

Eerst naar Sanne, in Tilburg... wat is Sefa toch een leuk jochie..

We zijn er een tijdje.zo,n anderhalf jarige toch de hele dag in de weer.. Als het bedtijd wordt vertrekken we weer. Op naar het de Pontmuseum..

Rineke Dijkstra (Sittard 1959) verwierf in de jaren negentig internationale bekendheid met haar Strandportretten. Met deze ontroerende reeks foto’s vestigde zij haar€3 reputatie als maker van portretten die de identiteit, kwetsbaarheid en waardigheid van de geportretteerden op onnavolgbare wijze in beeld brengen. Vorig jaar werd zij onderscheiden met de prestigieuze Hasselblad Award.


Mooie portretten, maar meer dan die tentoonstelling doen we niet.te mooi weer.

Bij Ikea in Breda ...Daar  eten we een broodje en rijden door naar het fruitmuseum in Kapelle. Tot 1 mei gesloten, maar er staan genoeg fruitbomen in de bloei om even goed te fotograferen.  Dan door ..even kijken bij het nieuwe huis van Petra en Marcel.. volgende keer mogen we naar binnen... dan wonen ze er. 

En nog heel mooi op tijd zitten we op een heel rustig campinkje.In de zon... pas om half 9 gaan we naar binnen. Morgen naar Middelburg