vrijdag 22 december 2017

maar.. We zijn er!  Met nieuwe foto,s

Een lange reis.. gister al die grijze luchten. Wennen aan geleefd worden... 

vanmorgen weer heel vroeg op pad. Eerst ontbijt.Edit En om 7 uur rijden we weer weg. Het is nog heel donker. ...

De eerste ruzie ontstaat.hoi,hoi.... er is een stel wat niet wil mee schuiven. Paniek! Het is helaas snel opgelost. Onze chauffeur heeft humor, en dat helpt. 

Bij deEdit eerste stop is het opgelost. Vrede op aarde..... er is een bandje kerstliedjes tegen aan gegooid.

Als het licht wordt komen we in de alpen. Nou heb ik eigenlijk wat tégen die alpen. Alleen omdat ze in Oostenrijk liggen, dat is nou eenmaal niet m'n favoriete land. Maar daar kunnen die alpen niks aan doen. 

Ze  doen hun best een goede indruk te maken..ze hebben wat sneeuw verzameld. Jammer dat we de bus niet uitmogen. .we hebben net nog een stop gehad. Dan maar fotoos door het vuile raamBij Kufstein zet onze chauffeur een bandje op, met een liedje over het stadje. En ja hoor..wij zingen mee. Helaas zijn er een paar mensen die de tekst niet kennen.  Jammer toch..zo'n reis moet je wel goed voorbereiden.

 Dan wordt  het de chauffeur te veel.Hij heeft een  Liedje over een klein café aan de haven..maar de stemmen staken. De tekst gaat over een lijntje Drugs.. de stemming gaat over in berusting.. dan maar niet..

We komen hoog, via de Felbertauertunnel  

En dan is het weer koffiepauze. We mogen eruit! 

Het is -1, maar heerlijk in de zon. 

Dan rijden we Oostenrijk weer uit, via Slovenië komen we in Kroatië en wisselen daar geld.. We zijn aardig gezakt, de sneeuw verdwijnt. De zon ook..het is rustig in de bus...de ouwetjes slapen. Nog één stop g 

Nog een klein eindje en half 6 zijn we in het hotel. De chauffeur wil geen gezeur over de kamer indeling. , dus is iedereen tevreden. Wij kijken uit over zee, denken we..morgen zullen we het zien!