dinsdag 21 februari 2017

Sneeuw

Er lag sneeuw, toen we aankwamen. Gister ging het dooien... brrr..wat een troep. We bleven 
gewoon binnen. Dus een dagje echt samen, lekker lezen en toekomst plannen maken want op zo,n dag denk je aan een wijntje op een franse camping, samen met wild vreemden, een stokbroodje,  of een kopje koffie met een croisantje op een terrasje. Het croisantje moet je dan soms bij de bakker ernaast halen.. je gaat plannen maken, aan de toekomst denken

Maar ook een dag waarin Martin besluit, waar we al een week of wat over nadenken... Hij stopt , voor we naar Frankrijk gaan, met zijn werkzaamheden terwille van onze mede flat bewoners. Was niet gemakkelijk, want hij heeft er veel plezier aan beleefd, samen gewerkt met aardige mensen. En ook in de toekomst kun je hem vast tegen komen bij het vernieuwen van lampen samen met Rob, of met Mathieu praten over het dak, de verwarming ofzo en met Marcel bij de intercom.. maar wel iets vrijblijvender. Gezond blijven is het belangrijkste! Wat rustiger aan, tijd voor onszelf..

Hier was het vanmorgen weer een sprookje, alle drap was bedekt met een flinke laag sneeuw. Dus werk te doen... we hebben boodschappen nodig, dus eerst vegen, dan even proberen of er met de auto een paadje gemaakt kan worden..
Alles lukt, nog even een kletspraatje op de camping waar ze druk bezig zijn om de zaak weer keurig in orde hebben voor het nieuwe seizoen begint. 
En wij.. ach, beetje internet, boek lezen, muziekje, dromen over de volgende vakantie en genieten van het moois hier