zaterdag 14 november 2015

Druk..druk..

De tijd vliegt... Als je een half jaar weg bent, is er veel achterstalligs te regelen..
Klusjes in de flat,  reizen naar alle hoeken  in het land. Veel aardige mensen zien, die we  wel gemist 
hebben

En deze week een lange dag den Haag... Familie, maar ook even naar het strand bij Kijkduin
Er zijn niet veel mensen..het is grauw en het waait behoorlijk. Maar toch heerlijk..even aan zee..
Natuurlijk  ook naar het oude Mauritshuis. Helemaal verbouwd en gerestaureerd. Alle beroemde schilderijen hangen weer  op hun ouwe  plek. Wel mooi geworden trouwens. 


De oudste scilderijen vinden we toch het aardigst. Natuurlijk.. Rembrand  kon er wat van... Hij was in zijn tijd vernieuwend.. Maar ja... Een echte liefhebber ben ik er in elk geval niet van. 
Leuk  verzonnen is de tentoonstelling met selfies.. Met tips hoe je zelf je telefoon moet houden.. Nog niet uitgeprobeerd..
Leuke dag dus, maar toch... Het Cobramuseum vinden we toch aardiger..
In den Haag  nog een klein blokje om.  Straks  wordt het complex misschien wel verbouwd en kunnen we er niet meer komen . En als het inderdaad 7 jaar gaat duren weet ik nu nog niet  of we dan nog  zin hebben.. Zijn we allebei boven de 80.. Gaan we dit blog terug lezen.. 
De sky line van den Haag is wel veranderd..maar ja.. Het is dan ook wel 60 jaar geleden dat ik dat rondje elke dag maakte..  

En in Eindhoven met de twee kleindochters nog even naar Glow... De laatste keer.. Want het is erg druk. Te druk..beetje eng zelfs.. We haken snel af.. Zien de rest wel op internet...

Sanne en Selma lopen de route uit..ze komen nog even verslag uitbrengen. Maar zelfs zij weten nog niet of ze het volgend jaar weer doen.. Ook zij vonden het wel erg druk. 
Nee.. We vervelen ons niet....