vrijdag 13 september 2013

To the left

Donderdag
Nooit aan gedacht, maar we waren vanmorgen nog in Frankrijk, dus zien we mensen met verse stokbroden sjouwen.. Nou..Martin er ook op uit en voor de thee klaar is , komt hij terug, met stokbrood en croissants voor op de boot... Dat is straks afgelopen.. Weten we zeker nu we hier de eerste winkels gezien hebben. We gaan nog even koffie drinken bijde Mc.Donald om het blog weg te sturen.Handig dat gratis internet ..we weten niet hoe dat in Engeland werkt. In Duitsland moet je een telefoon nummer opgeven...
We hebben de tijd... We moeten uiterlijk 5 over 11 inchecken bij de boot. We teuten zo dat we er om 11 uur zijn. Op tijd dus. De douane vroeg immers ook nog 2 minuten want ze wilden onze i.d.kaart persé zien.
Op de boot..90 minuten. Maar het is hier een uur vroeger dus hebben we weer een uur langer leven verdient. Dat moeten we over een dag of 10 weer inleveren, maar wie dan leeft dan zorgt. De boot doet het goed. Hij komt op de juiste plek aan.
Een mooi gezicht..de rotsen van Dover. Direct een mooie parkeerplaats op.. Plakkertjes op de koplampen, want we moeten links rijden en anders verblinden onze lampen andere mensen. Wel wennen, tot nu toe is het gelukt. Zouden ze dat hier ooit veranderen? En waarom toch die miles inplaats van kilometers..
In Folkestone halen we geld , een Vodafone internetkaartje en doen de eerste huishoud boodschappen. Het is mooi weer dus we blijven even aan de kust. Morgen Canterbury...









Location:Saint Eanswythe Way,Folkestone,Verenigd Koninkrijk