zaterdag 23 oktober 2021

‘ Blij Venneke’

We hebben veel aardige contacten aan Råda te danken….
We weten daardoor een prima plekje om proef te kamperen. Raam erin, het kacheltje doet het uitstekend..het waterketeltje staat op de goede plek. 
Dadelijk gaan we het klein airfrayertje uitproberen. 

We hebben een prachtige plek. Er  is veel bij te praten.de eigenaars zijn immers in de loop van de jaren goede bekenden geworden.  Eerst  sterk geweest en zelf koffie gemaakt.   Dat ging  uitstekend. Bijpraten doen we vanavond. De radio doet het ook op WiFi. 



Rond een uur of 8 gaan we op bezoek. En kunnen eindelijk weer een wijntje drinken . Niemand hoeft te rijden.   
Het is laat  voor we ons bed in stappen. ( te laat voor verstandige mensen… maar ach… er zijn belangrijker dingen dan je verstand)  


Het lijkt nog niet zo koud als we in de donkere sterrennacht lopen. Tot we de auto instappen.
Te laat om het kacheltje aan te doen….   De illusie snel warm te worden blijft  een illusie….onze zomerdekbedden en pyama’s zijn niet afdoende… 
Gelukkig hebben we plaidjes. Omslagdoeken… zelfs sokken. En weten we wat we volgende herfst nodig hebben.. 
We komen de nacht door.. om 9 uur schijnt de zon in de auto en is het leed geleden. Snel de kachel aan en verse airfrayer broodjes, eitje, jam.. het leven is goed. 

Eerst nog even genieten van de mooie tuin. En foto’s maken. Voor nu precies de voorzieningen die we willen. Schone afwasplek en nette wc. 






Gauw foto’s maken. 




bij


De stoelen zijn kleddernat… niet van de regen…(  nog een aandachtspuntje.. hoesjes moeten in koude nachten in nl niet buiten blijven’)  )  we drinken dus koffie  bij onze gastvrouw. Zij heeft droge stoelen..   
Rond 2 uur rijden we weer naar Eindhoven. 


Dit is niet de laatste keer op dit plekje!