woensdag 20 maart 2013

Vroeger

De kampeerauto stond voor de deur, maar moest naar de garage. Niks te doen dus voor Martin. Als ik een ochtend weg ben is er een verbazende mededeling..contact met een oud studiegenoot gelegd... Dat is leuk.. In oktober maar verder uitwerken.
Het zijn wel dagen met herinneringen aan vroeger..bezoek van oud collega's,oude buren... . Een 80 jaars feestje (met gelukkig ook een paar waardevolle "nu" contacten), in het weekend oa naar Heiloo... We kennen elkaar al zo lang..ooit ben ik in de trouwjurk van Nel getrouwd. Nel dus eerst... Ons contact is altijd gebleven..we zijn vertrouwd met elkaar..Studie,banen,kinderen.Welzijnswerk,onderwijs,gezondheidszorg,psychiatrie, kamperen,vakanties.. Het ging altijd overal over. Elkaar vanaf een jaar of 18 gevolgd..nu als ouwetjes samen. Maar gelukkig hebben we het niet alleen maar vroeger..
De jurk heeft het minder lang gehouden..eerst in de verkleed doos, de sluier werd afwisselend tent , piraten zeil of poppenwieg sluier..Mirjam kon giebelend met die lappen rondlopen, Petra heeft er een keer een soort broek van genaaid.. Zelfs als ze verkleed was had ze een hekel aan rokken... Stukken werden in collages gebruikt, er zijn ook wel eens deuren mee vastgebonden, sterk spul dus..het is allemaal vergane glorie..... Ach..die jurk past toch niet meer en op die schoenen kon ik toen al niet lopen .
Over naar de nabije toekomst.Vandaag is de auto klaar ..dan wil Martin er nog wat aan klussen.. Boodschapjes, kaarten bij elkaar zoeken. Dan alleen nog een beetje lente...want nu nog even niet kamperen













Location:Elzentlaan,Eindhoven,Nederland